Bli medlem i Sundsvall Hockey

Sundsvall Hockey - din förening!

Här finner du många sätt att stötta din föreningen.

Säsongen 2015/2016 är slut, och vi ser nu framåt mot 2016/2017. Vid årsmötet den 15/6 så valdes Hans Åhrman till ordförande i föreningen, mer info från årsmötet finner du på vår hemsida.
Ekonomiskt så redovisade IF Sundsvall Hockey för säsongen 15/16 ett minusresultat för första gången på 8 år. Detta är naturligtvis jättetråkigt och vi gör nu allt som står i vår makt för att vända detta.

Arbetet med att utveckla våra ungdomar/spelare alltifrån hockeyskoskolan till A-laget samt att ha en ekonomi i balans kommer att vara prioriterade områden och alltid stå i fokus. Vi har i år en uppmaning till er medlemmar vi behöver bli fler, så därför har du som medlem här en chans att värva medlemmar, du som värvar tre medlemmar får då en biljett till Sundsvall – Mora på SCA-Cupen den 31/8.

Medlem 2016/2017
Vi hoppas att du ser fram emot säsongen 2016/2017 lika mycket som vi gör.. Avgiften är oförändrad dvs. 250:- för enskild och 300:- för familj.
Nytt för i år är att vi har ingått ett samarbete med ett företag som har systemstöd för medelmsavgifter, träningsavgifter, biljettsystem mm. som effektiviserar och förenklar hanteringen. Längre ner på sidan finns registreringsformuläret där alla fällt skall fyllas i samt att möjligheten till att skänka en exrta gåva på 20:- eller mer.
Betalning via Bankgiro är möjligt, gör så här.
Uppge samtliga i familjens namn och personnummer ( 10 siffror) samt er bostadsadress. Betalar du via internet och inte får plats med all info kan du maila kansli@sundsvallhockey.se.

Sundsvall Hockey har ett avtal med Stadium som officiell leverantör av sportartiklar till föreningen. Som en del i det avtalet så har du möjlighet att stötta din förening ekonomiskt. När du handlar på någon av Stadiumbutikerna i Sundsvall, så säger du bara till i kassan att de skall dra Sundsvall Hockeys bonuskort. Föreningen får då 10 % i kickback baserat på det belopp du handlat för!

Svenska Spel - Gräsroten
Ett bra sätt att stötta din förening är att välja Sundsvall Hockey som din favorit förening när du spelar hos Svenska Spel, mer om hur du gör läser du här https://svenskaspel.se/grasroten

Du som vill ha vårt nyhetsbrev skickar ett mail till kansli@sundsvallhockey.se Vår hemsida finner du på www.sundsvallhockey.se. 

Med vänlig hälsning IF Sundsvall Hockey

Medlemskap 2016
Medlemskap familj*300,00 kr
Enskild medlem*250,00 kr
Frivilligt bidrag till Sundsvall Hockey*20,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr:*
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
Medlemsnr:
Medlem sedan tidigare, fyll i ditt medlemsnummer och förnya här

Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

FamiljemedlemmarLägg till
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
 Allmänna villkor vid köp.